Меню

Блог

Баня в синьо. Apr/12/2021

Баня в синьо.

 При обзавеждането и създаването на баня е изключително важно какви цветове ще изберете и как ще ги съчетаете. Често срещани бани са точно тези в син цвят. Може би този избор присъства често, тъй като хората най-вероятно го свързват с водата, морето и небето. Всеки цвят има свое значение и е доказано, че цветовете променят настроението ни и често успяват да го подобряват или да ни предразполагат към отпускане на тялото и духа.

Цветовете са част от живота и съзнанието на всеки и е важно да знаем какво ни носят те. Сега ще разкажем малко повече за синия цвят и за това как той се възприема от хората и какво усещане създава у тях. Синият цвят е основен цвят от спектъра на бялата светлина. Той е сред най – популярните цветове, с които се срещаме в природата и всичко останало, което ни заобикаля в ежедневието. Според символиката, синьото се свързва със спокойствието. Символизира мир, лоялност, постоянство, надеждност. Предизвиква усещане за релакс и действа отпускащо на хората.

В комбинация с бяло интериорът и дизайнът имат завършен и безупречен вид, тъй като бялото от своя страна се свързва с чистота и свежест. Помага да пречистите и подредите мислите си. Погледаното от естетическа гледна точка всичко зависи от Вас, от това какво харесвате, какво усещане търсите и искате да създадете, каква комбинация ще направите за да постигнете желания ефект.

Естествено съществува богата гама в различни нюанси на синьо и изборът няма да бъде лесен, но чрез проява на собствено въображение и достатъчно консултация ще успеете да създадете желаната синя баня, стилна и релаксираща, подходяща за всеки дом.

 

Ако синият цвят ви е любим, можете да разгледате плочките само този цвят като филтър в нашият каталог за фаянсови плочки от този линк.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Баня

Баня

Баня в синьо.

Баня в синьо | Изберете сини фаянсови плочки от ТЕД

Цялостно обзавеждане за баня от ТЕД Керамика ЕООД. Директен вносител на фаянсови плочки от Италия и Испания и дистрибуция в цяла България. Виж тук. Цялостно обзавеждане за баня от ТЕД Керамика ЕООД. Директен вносител на фаянсови плочки от Италия и Испания и дистрибуция в цяла България. Виж тук. 2021-04-12T10:29:25+03:00 Баня в синьо.

<p>&nbsp;При обзавеждането и създаването на баня е изключително важно какви цветове ще изберете и как ще ги съчетаете. Често срещани бани са точно тези в син цвят. Може би този избор присъства често, тъй като хората най-вероятно го свързват с водата, морето и небето. Всеки цвят има свое значение и е доказано, че цветовете променят настроението ни и често успяват да го подобряват или да ни предразполагат към отпускане на тялото и духа.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/prissmacer-dayak-azure-rlv.jpg" /></p> <p>Цветовете са част от живота и съзнанието на всеки и е важно да знаем какво ни носят те. Сега ще разкажем малко повече за синия цвят и за това как той се възприема от хората и какво усещане създава у тях.&nbsp;Синият цвят е основен цвят от спектъра на бялата светлина. Той е сред най &ndash; популярните цветове, с които се срещаме в природата и всичко останало, което ни заобикаля в ежедневието. Според символиката, синьото се свързва със спокойствието. Символизира мир, лоялност, постоянство, надеждност. Предизвиква усещане за релакс и действа отпускащо на хората.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/faians-fiore-faenca-sina.jpg" /></p> <p>В комбинация с бяло интериорът и дизайнът имат завършен и безупречен вид, тъй като бялото от своя страна се свързва с чистота и свежест. Помага да пречистите и подредите мислите си. Погледаното от естетическа гледна точка всичко зависи от Вас, от това какво харесвате, какво усещане търсите и искате да създадете, каква комбинация ще направите за да постигнете желания ефект.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/ape-ceramica-bloom.jpg" /></p> <p>Естествено съществува богата гама в различни нюанси на синьо и изборът няма да бъде лесен, но чрез проява на собствено въображение и достатъчно консултация ще успеете да създадете желаната синя баня, стилна и релаксираща, подходяща за всеки дом.</p> <p>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/ape-ceramica-takenos-decor-sky.jpg" /></p> <p>Ако синият цвят ви е любим, можете да разгледате плочките само този цвят като филтър в нашият каталог за фаянсови плочки от&nbsp;<a href="https://tedceramica.bg/category/plochki-za-banya?variants[2]=107,152,6" target="_blank" rel="noopener" title="този линк">този линк.</a></p>

,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки