Меню

Блог

Как да обзаведете голямата си баня? 08.03.2021 13:00:20

Как да обзаведете голямата си баня?

СЪВЕТИ ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ГОЛЯМА БАНЯ


Банята е място, в което всеки се стреми да създаде усещане за уют, чистота и спокойствие. В случай, че банята Ви е голяма и имате възможност да поставите в нея много мебели, аксесоари и всичко, което пожелаете, ние от ТЕД Керамика ще Ви дадем няколко ценни съвета как да постигнете желаната хармония. Естествено, ако разполагате с голямо помещение не е задължително да го затрупвате изцяло, а може да го оставите сравнително празно и да се радвате на една просторна и уютна баня.

Що се отнася до цветовете, които ще изберете, голямата баня Ви дава възможност да експериментирате и дори, ако желаете бихте могли да комбинирате няколко цвята.

Разнообразието на модели и цветове мебели за баня дава свободата да се спрете на каквито пожелаете цветове. Комбинацията с цел постигане на стил и хармония в днешно време не е проблем. След това трябва да се погрижите за санитарната инсталация, като в голямата баня можете да поставяте абсолютно всичко, което пожелаете – тоалетна и отделно биде до нея, вана, просторна душ кабина, джакузи и др.

Важно при тях е да бъдат съчетани с цветовете на пода и стените и да контрастират. Мебелите също трябва да бъдат в подходящ дизайн и цвят, като също така от голямо значение са качеството им и комфорта, който ще Ви създадат. Ако се чудите какво осветление да поставите, нека то да бъде с повече лампи, могат да бъдат различни, а може и да заложите на така познатите лунички, които да огряват навсякъде. От тук нататък играе важна роля единствено и само въображението Ви и усетът към дизайна, на които ще разчитате при избор и на аксесоари. 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Баня

Полезни съвети за вашата баня | ТЕД Керамика Блог

Как да обзаведете голямата си баня?

Как да обзаведете голямата си баня? | ТЕД Керамика | Блог

Банята е място, в което всеки се стреми да създаде усещане за уют, чистота и спокойствие. В случай, че банята Ви е голяма и имате възможност да поставите... Банята е място, в което всеки се стреми да създаде усещане за уют, чистота и спокойствие. В случай, че банята Ви е голяма и имате възможност да поставите... 2021-03-08T13:13:11+02:00 Как да обзаведете голямата си баня?

<h2>СЪВЕТИ ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ГОЛЯМА БАНЯ</h2> <hr /> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/prostorna_golqma_banq_s_mozaika.jpg" /></p> <p>Банята е място, в което всеки се стреми да създаде усещане за уют, чистота и спокойствие. В случай, че банята Ви е голяма и имате възможност да поставите в нея много мебели, аксесоари и всичко, което пожелаете, ние от ТЕД Керамика ще Ви дадем няколко ценни съвета как да постигнете желаната хармония.&nbsp;Естествено, ако разполагате с голямо помещение не е задължително да го затрупвате изцяло, а може да го оставите сравнително празно и да се радвате на една просторна и уютна баня.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/luksozna_golqma_banq_s_vana.jpg" /></p> <p>Що се отнася до цветовете, които ще изберете, голямата баня Ви дава възможност да експериментирате и дори, ако желаете бихте могли да комбинирате няколко цвята.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/izchistena_golqma_banq_minimalistichen_stil.jpg" /></p> <p>Разнообразието на модели и цветове мебели за баня дава свободата да се спрете на каквито пожелаете цветове. Комбинацията с цел постигане на стил и хармония в днешно време не е проблем. След това трябва да се погрижите за санитарната инсталация, като в голямата баня можете да поставяте абсолютно всичко, което пожелаете &ndash; тоалетна и отделно биде до нея, вана, просторна душ кабина, джакузи и др.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/jacuzzi_v_golqma_banq.jpg" /></p> <p>Важно при тях е да бъдат съчетани с цветовете на пода и стените и да контрастират. Мебелите също трябва да бъдат в подходящ дизайн и цвят, като също така от голямо значение са качеството им и комфорта, който ще Ви създадат. Ако се чудите какво осветление да поставите, нека то да бъде с повече лампи, могат да бъдат различни, а може и да заложите на така познатите лунички, които да огряват навсякъде. От тук нататък играе важна роля единствено и само въображението Ви и усетът към дизайна, на които ще разчитате при избор и на аксесоари.&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/klasicheska_prostorna_banq.jpg" /></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки