Блог

Плочките в банята - арена на въображението за перфектен дизайн Sep/10/2020

Плочките в банята - арена на въображението за перфектен дизайн

Банята е може би най-интимното място в дома, което обаче често е пренебрегвано, когато става дума за дизайн.

С течение на времето, е доказано, че именно банята е отличната арена за изява на въображението, независимо дали е намесен професионалист или просто осъществяване идеите на собственика!
Всяко едно обзавеждане започва от основния елемент, полагащ основите на мечтаната баня – плочките! Подбирайки правилните плочки за баня, съчетани с перфектния декор и подова настилка, предопределяте дизайна на помещението!


Ето защо ние, екипът на "ТЕД Керамика", смятаме, че от изключително значение е съобразяването на плочките с цялостния стил на Вашата баня!


Ако търсите лукс и отличителност – масивните, големи плочки в размери XXL са перфектното решение. Превърнете помещението в най-стилното кътче в дома Ви с най-хитовите плочки на 21-ви век, като имате възможността да избирате сред варианти с циментов, мраморен, а защо не и смолист ефект, приближен до естествените природни мотиви!


Споменавайки природата, бързаме да Ви предложим предпочитаната дървесна облицовка, идеална за винтидж визията на Вашата баня! Най-подходящо за пода е да изберем гранитогрес, имитиращ дървесна текстура. Той е създаден от висококачествени материали, издръжливи на всякакви условия. Същевременно с това, чудесно допълнение към ретро усещането в банята Ви са стенните плочки в синьо-зелени нюанси, допълващи цялостния дизайн!

Плочките обличат банята Ви, следвайки тенденциите, визията и емоцията, които Вашето лично въображение иска да ѝ придаде.

Ето защо те са перфектният инструмент, който, използван умело, с вкус и усет към детайла, ще Ви помогне да сътворите истински шедьовър, побран в няколко квадратни метра.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Баня

Баня

Плочките в банята - арена на въображението за перфектен дизайн

Плочките в банята - арена на въображението за перфектен..

Банята е може би най-интимното място в дома, което обаче често е пренебрегвано, когато става дума за дизайн.С течение на времето, обаче, е доказано, че ... Банята е може би най-интимното място в дома, което обаче често е пренебрегвано, когато става дума за дизайн.С течение на времето, обаче, е доказано, че ... 2020-09-10T14:05:41+03:00 Плочките в банята - арена на въображението за перфектен дизайн

<h1>Банята е може би най-интимното място в дома, което обаче често е пренебрегвано, когато става дума за дизайн.</h1> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/marte-ice-decor-relieve-prisma-marte-ice-30x90-marte-ice-45x45.jpg" /></p> <p>С течение на времето, е доказано, че именно банята е отличната арена за изява на въображението, независимо дали е намесен професионалист или просто осъществяване идеите на собственика!<br /> Всяко едно обзавеждане започва от основния елемент, полагащ основите на мечтаната баня &ndash; плочките! Подбирайки правилните плочки за баня, съчетани с перфектния декор и подова настилка, предопределяте дизайна на помещението!</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/oldstone-cream-ventana-capitone-oldstone-decor-primrose.jpg" /><br /> Ето защо ние, екипът на "ТЕД Керамика", смятаме, че от изключително значение е съобразяването на плочките с цялостния стил на Вашата баня!</p> <p><br />Ако търсите лукс и отличителност &ndash; масивните, големи плочки в размери&nbsp;XXL&nbsp;са перфектното решение. Превърнете помещението в най-стилното кътче в дома Ви с най-хитовите плочки на 21-ви век, като имате възможността да избирате сред варианти с циментов, мраморен, а защо не и смолист ефект, приближен до естествените природни мотиви!</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/marazzi_sb_the_mansion.jpg" /><br />Споменавайки природата, бързаме да Ви предложим предпочитаната дървесна облицовка, идеална за винтидж визията на Вашата баня! Най-подходящо за пода е да изберем гранитогрес, имитиращ дървесна текстура. Той е създаден от висококачествени материали, издръжливи на всякакви условия. Същевременно с това, чудесно допълнение към ретро усещането в банята Ви са стенните плочки в синьо-зелени нюанси, допълващи цялостния дизайн!</p> <h2><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/modern-and-vintage-at-the-same-time.jpg" /></h2> <p>Плочките обличат банята Ви, следвайки тенденциите, визията и емоцията, които Вашето лично въображение иска да ѝ придаде.</p> <h2>Ето защо те са перфектният инструмент, който, използван умело, с вкус и усет към детайла, ще Ви помогне да сътворите истински шедьовър, побран в няколко квадратни метра.</h2>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки