Меню

Блог

Промяната идва от фризовете ! 29.05.2020 13:22:48

Промяната идва от фризовете !

Фризът - плочката, която променя изцяло изгледа на Вашата баня!


Една малка хоризонтална ивица, често украсявана с абстрактна, флорална или фигурна композиция, която успешно се съчетава с останалите плочки или акцентира над тях! Често фризът може да бъде с релефни орнаменти или напълно гладка и лъскава повърхност.
Още в далечното минало, фризовете са били част от интериора на много народи. Маите, например, често са използвали фризовете като поле за надписи и скулптурни изображения, свързани с религията и бита им.


В Атина, пък, най-известният фриз е този на върха на външната стена на Партенона, считан за един от най-добрите представители на класическото изкуство.


В наши дни, фризовете намират широко приложение в банята. Те са част от цялостната визия, заемайки важни позиции в обособяването характера на помещението. Фризът е чудесен вариант за акцентиране в банята. Съчетан с най-обикновените плочки, той успява да промени изцяло скучната и еднотипна външност.


Разнообразието от фризове на пазара позволява на всеки да подбере най-доброто за себе си и своите идеи. Те могат да бъдат релефни, лъскави или матирани, според желанието на всеки един клиент.
Ако желаете да акцентирате, то съветът ни е да изберете фризове с флорални или фигурни композиции, съчетани с ненатрапчиви цветове стенни и подови плочки.


Ако Вашата идея е да постигнете един фин завършек на помещението, решението за Вас е гланцирани и семпли модели фриз, които седят изключително елегантно и стилно.
Подредбата на фриза е също толкова важна, колкото и вида на самия модел. Компактните размери на плочките позволяват експерименти в банята. Така ще постигнете уникална визия с неповторимо излъчване, точно като във фантазиите Ви.


Позволете си да бъдете различни и очаровани от крайните резултати, превръщайки дома си в най-уютното кътче на Земята!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Баня

Полезни съвети за вашата баня | ТЕД Керамика Блог

Промяната идва от фризовете !

Промяната идва от фризовете ! ∰ ТЕД КЕРАМИКА

Фризът - плочката, която променя изцяло изгледа на Вашата баня! Една малка хоризонтална ивица, често украсявана с абстрактна, флорална или фигурна .... Фризът - плочката, която променя изцяло изгледа на Вашата баня! Една малка хоризонтална ивица, често украсявана с абстрактна, флорална или фигурна .... 2020-08-05T12:38:05+03:00 Промяната идва от фризовете !

<h1 class="text-aligncenter">Фризът - плочката, която променя изцяло изгледа на Вашата баня!</h1> <p class="text-aligncenter"><img src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/cenefa-jeddah-oro.jpg" alt="" /></p> <p class="text-aligncenter"><br /> Една малка хоризонтална ивица, често украсявана с абстрактна, флорална или фигурна композиция, която успешно се съчетава с останалите плочки или акцентира над тях! Често <a href="https://tedceramica.bg/category/friz" target="_blank" rel="noopener" title="декорация с фриз за баня">фризът</a> може да бъде с релефни орнаменти или напълно гладка и лъскава повърхност.<br /> Още в далечното минало, фризовете са били част от интериора на много народи. Маите, например, често са използвали фризовете като поле за надписи и скулптурни изображения, свързани с религията и бита им.</p> <p class="text-aligncenter"><img src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/listelo_azor_5x60.jpg" alt="" /><br /> В Атина, пък, най-известният фриз е този на върха на външната стена на Партенона, считан за един от най-добрите представители на класическото изкуство.</p> <p class="text-aligncenter"><img src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/stenni-plochki-azulejo-classic-zocalo-296x142.jpg" alt="" /><br /> В наши дни, фризовете намират широко приложение в банята. Те са част от цялостната визия, заемайки важни позиции в обособяването характера на помещението. Фризът е чудесен вариант за акцентиране в банята. Съчетан с най-обикновените плочки, той успява да промени изцяло скучната и еднотипна външност.</p> <p class="text-aligncenter"><img src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/20150924093654-e87-592_po-150928064950-min.png" alt="" /><br /> Разнообразието от фризове на пазара позволява на всеки да подбере най-доброто за себе си и своите идеи. Те могат да бъдат релефни, лъскави или матирани, според желанието на всеки един клиент.<br /> Ако желаете да акцентирате, то съветът ни е да изберете фризове с флорални или фигурни композиции, съчетани с ненатрапчиви цветове стенни и подови плочки.</p> <p class="text-aligncenter"><img src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/8x25_listel_capri_patchwork_grey_f1_2767.jpg" alt="" width="600" height="192" /><br /> Ако Вашата идея е да постигнете един фин завършек на помещението, решението за Вас е гланцирани и семпли модели фриз, които седят изключително елегантно и стилно.<br /> Подредбата на фриза е също толкова важна, колкото и вида на самия модел. Компактните размери на плочките позволяват експерименти в банята. Така ще постигнете уникална визия с неповторимо излъчване, точно като във фантазиите Ви.</p> <h3 class="text-aligncenter"><br /> Позволете си да бъдете различни и очаровани от крайните резултати, превръщайки дома си в най-уютното кътче на Земята!</h3> <p class="text-aligncenter"><img src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/adua.jpg" alt="" width="801" height="601" /></p>

, ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки