Блог

Решили сте да създавате или ремонтирате баня? Тогава непременно трябва да знаете, че: Jul/ 6/2020

Решили сте да създавате или ремонтирате баня? Тогава непременно трябва да знаете, че:

Още в самото начало трябва да създадете проект, в който да планирате изграждането на канализационната инсталация и водопровода в стените и пода. Много е важно да имате точна и ясна представа за тях, тъй като това ще се отрази на Вашите нужди и комфорт в последствие.

В проекта Ви трябва да присъстват и точно определени места за монтиране на санитарен възел – мивка, вана, моно блок, душ кабина или биде. Всички те се нуждаят от определено пространство за да се монтират правилно, за да бъдат в бъдеще използвани комфортно и с удоволствие.

Многообразието от серии на плочки за баня с различни цветове, размери и дизайн е изключително голямо. Сериите са в най – различни и красиви цветови гами, които са придружени от впечатляващи и масивни декори, а дизайна на всяка носи нещо специално със себе си. Тук избора Ви вече е изключително важен, тъй като според Вашите предпочитания и вкусове трябва да създадете помещение, което да Ви носи желаното от Вас усещане за да се чувствате комфортно и уютно. Цвета, материала, размера и подредбата на плочките е от голямо значение. Ако изберете плочки със светли цветове и ги наредите хоризонтално, то тогава ще създадете илюзия за по – широко и просторно място. Когато наредите плочките вертикално, помещението ще изглежда по – високо. Светлите цветове обикновено създават усещане за нежност, чистота, спокойствие и свежест, при тъмните нюанси нещата стоят по малко по – различен начин.

При избор на по – тъмни и наситени цветове трябва изключително много да внимавате с избора и  разположението на мебелите за баня. Ясно е, че тъмното събира, създава усещане за нисък таван и тясно помещение, но носи със себе си специфично излъчване и чар. Всеки, който желае нещо различно и нестандартно, създаващо усещане за лукс и стил, би могъл да избере цвят от тъмната гама.


И така най – общо казано, многообразието от серии на плочки за баня може както да бъде от полза за Вас, така и да създаде проблем с взимането на решение за избор на определена серия. Живеем във време, в което няма граници, няма приети и отхвърлени модели, всеки има право на избор при дизайн, което прави проектирането, създаването и ремонтирането на Вашата баня цяло изкуство. Изкуство, чрез  което човек може да изрази себе си, своето усещане за комфорт и стил в избора на желаната серия плочки за баня. 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Баня

Баня

Решили сте да създавате или ремонтирате баня? Тогава непременно трябва да знаете, че:

Решили сте да създавате или ремонтирате баня?

Още в самото начало трябва да създадете проект, в който да планирате изграждането на ВиК инсталация в стените и пода. ▦ ТЕД КЕРАМИКА ▧ Още в самото начало трябва да създадете проект, в който да планирате изграждането на ВиК инсталация в стените и пода. ▦ ТЕД КЕРАМИКА ▧ 2020-08-05T13:09:49+03:00 Решили сте да създавате или ремонтирате баня? Тогава непременно трябва да знаете, че:

<p>Още в самото начало трябва да създадете проект, в който да планирате изграждането на канализационната инсталация и водопровода в стените и пода. Много е важно да имате точна и ясна представа за тях, тъй като това ще се отрази на Вашите нужди и комфорт в последствие.<br /> <img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/vik-trabi-za-bana.jpg" /></p> <p>В проекта Ви трябва да присъстват и точно определени места за монтиране на санитарен възел &ndash; мивка, вана, моно блок, душ кабина или биде. Всички те се нуждаят от определено пространство за да се монтират правилно, за да бъдат в бъдеще използвани комфортно и с удоволствие.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/v-banata.jpg" /></p> <p>Многообразието от серии на плочки за баня с различни цветове, размери и дизайн е изключително голямо. Сериите са в най &ndash; различни и красиви цветови гами, които са придружени от впечатляващи и масивни декори, а дизайна на всяка носи нещо специално със себе си. Тук избора Ви вече е изключително важен, тъй като според Вашите предпочитания и вкусове трябва да създадете помещение, което да Ви носи желаното от Вас усещане за да се чувствате комфортно и уютно. Цвета, материала, размера и подредбата на плочките е от голямо значение. Ако изберете плочки със светли цветове и ги наредите хоризонтално, то тогава ще създадете илюзия за по &ndash; широко и просторно място. Когато наредите плочките вертикално, помещението ще изглежда по &ndash; високо. Светлите цветове обикновено създават усещане за нежност, чистота, спокойствие и свежест, при тъмните нюанси нещата стоят по малко по &ndash; различен начин.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/svetli-cvetove.jpg" /></p> <p>При избор на по &ndash; тъмни и наситени цветове трябва изключително много да внимавате с избора и &nbsp;разположението на мебелите за баня. Ясно е, че тъмното събира, създава усещане за нисък таван и тясно помещение, но носи със себе си специфично излъчване и чар. Всеки, който желае нещо различно и нестандартно, създаващо усещане за лукс и стил, би могъл да избере цвят от тъмната гама.</p> <p><br /> <img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/cvetove-za-bana.jpg" /></p> <p>И така най &ndash; общо казано, многообразието от серии на плочки за баня може както да бъде от полза за Вас, така и да създаде проблем с взимането на решение за избор на определена серия. Живеем във време, в което няма граници, няма приети и отхвърлени модели, всеки има право на избор при дизайн, което прави проектирането, създаването и ремонтирането на Вашата баня цяло изкуство. Изкуство, чрез &nbsp;което човек може да изрази себе си, своето усещане за комфорт и стил в избора на желаната серия плочки за баня.&nbsp;</p> <p>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/za-nas-bana.jpg" /></p>

, ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки