Меню

Блог

Важни факти, които трябва да знаете при избор на лепило за плочки. 10.06.2020 12:22:29

Важни факти, които трябва да знаете при избор на лепило за плочки.

Настилките, които сте избрали за Вашата баня, независимо дали сте се спрели на теракота, фаянс или гранитогрес, трябва да бъдат залепени здраво за повърхността.

Здравината, еластичността, устойчивостта на мухъл и свойството да се абсорбира влагата са изключително важни фактори за сместа за лепене на плочки.

Преди да изберете лепило е важно да знаете състава на основата върху, която ще полагате плочките, тъй като за различните повърхности има различни видове лепила. Изборът зависи и от размера на плочките, които сте избрали.

Днес на пазара съществува богат избор на лепила. Основно се разделят на лепила за външно или вътрешно приложение, до колко помещението ще бъде влажно, дали е за подова настилка или стени, лепила за гранитогрес, фаянс или теракота.

Един от най – важните фактори при лепилата за плочки е тяхната еластичност, тъй като често при изменение на геометрията на сграда - улягане, промяна на влажността и температурата или вибрации , еластичните лепила предпазват от деформация. Ние Ви препоръчваме  лепилата на AVALON , които са се доказали с времето и практиката ни с тях !

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезна информация

Полезна информация за вашата баня | ТЕД Керамика Блог

Важни факти, които трябва да знаете при избор на лепило за плочки.

Важни факти, при избор на лепило за плочки ТЕД Керамика

Настилките, които сте избрали за Вашата баня, независимо дали сте се спрели на теракота, фаянс или гранитогрес, трябва да бъдат .... Настилките, които сте избрали за Вашата баня, независимо дали сте се спрели на теракота, фаянс или гранитогрес, трябва да бъдат .... 2020-08-05T12:32:51+03:00 Важни факти, които трябва да знаете при избор на лепило за плочки.

<p><strong><img src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/elasticno-lepilo.jpg" alt="" /></strong></p> <p>Настилките, които сте избрали за Вашата баня, независимо дали сте се спрели на теракота, фаянс или гранитогрес, трябва да бъдат залепени здраво за повърхността.</p> <p>Здравината, еластичността, устойчивостта на мухъл и свойството да се абсорбира влагата са изключително важни фактори за сместа за лепене на плочки.</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/na-plocki.jpg" alt="" /></p> <p>Преди да изберете лепило е важно да знаете състава на основата върху, която ще полагате плочките, тъй като за различните повърхности има различни видове лепила. Изборът зависи и от размера на плочките, които сте избрали.</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/na-plocki-s-lepilo-avalon.jpg" alt="" /></p> <p>Днес на пазара съществува богат избор на лепила. Основно се разделят на лепила за външно или вътрешно приложение, до колко помещението ще бъде влажно, дали е за подова настилка или стени, лепила за гранитогрес, фаянс или теракота.</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/lepilo-za-polagane-na-keramicni-plocki.jpg" alt="" /></p> <p>Един от най &ndash; важните фактори при лепилата за плочки е тяхната еластичност, тъй като често при изменение на геометрията на сграда - улягане, промяна на влажността и температурата или вибрации , еластичните лепила предпазват от деформация. Ние Ви препоръчваме&nbsp; лепилата на <a title="лепила за фаянсови плочки Авалон" href="https://tedceramica.bg/category/lepila-i-hidroizlocaii?vendors=avalon-balgariya" target="_blank" rel="noopener">AVALON </a>, които са се доказали с времето и практиката ни с тях !</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/avastar-1.png" alt="" /><img src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/superflex-1.png" alt="" /><img src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/superflex-2.png" alt="" /><img src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/aquastar-11.png" alt="" /><img src="https://cdncloudcart.com/14473/files/image/c1te-magnito.png" alt="" /></p>

, , , , , , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки