Меню

Как да поръчам

Поръчката в онлайн магазин tedceramic.bg e бърза, лесна и сигурна.

Накратко сме описали с текстов и снимков материал процеса на поръчване.

Моля ако изпитвате затруднение или имаме технически проблем позвънете на телефон: 0889 999 409 за консултация или помощ от наша страна. Телефонът е активен само в работно време.

СТЪПКА 1

След като, си харесате продукт от нашия онлайн магазин натиснете бутоните за разновидност на самия продукт (ако има такива)

както е показано в снимката. Ако поръчвате фаянсови плочки, изберете нужната квадратура (стъпка 4). След избиране на всички възможни разновидности ще се появи зелен надпис „В наличност“.

Тогава натиснете бутона "КУПИ", който се намира под цената на желания от Вас продукт. 

Цените посочени за всички плочки са за квадратен метър, като ако добавите няколко кашона ще ви се сумира общата сума за всички избрани кашони.

СТЪПКА 2


След като, сте натиснали бутона "КУПИ" ще се появява прозорец, който Ви уведомява, че избраният продукт вече е в кошницата.

Ако желаете може да приключите с пазаруването, като тогава натискате бутона „ПЛАЩАНЕ“.

Ако пък желаете да продължите с пазаруването затваряте прозореца с Х-чето и се връщате обратно в магазина.

СТЪПКА 3


След като, сте натиснали бутона „ПЛАЩАНЕ“ ще се зареди контактната форма с данните, които са необходими за направата на доставка до точен адрес или офис на куриерска фирма.

Ако сте вече регистриран потребител, може да влезете в сайта ни с имейла и паролата си и данните ще ви се заредят автоматично.

Бихте могли да се регистрирате автоматично чрез ваши профили във Facebook  или Google ако разполагате с такива.

 

СТЪПКА 4


След попълването на контактната форма натиснете бутона "ЗАПАЗИ И ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД"

При последната стъпка трябва да изберете начин на доставка.

Ако желаете може да запишете бележка към поръчката и натиснете бутона „ЗАПАЗИ И ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД“.

 

След като попълните адреса за получаване, системата Ви дава възможност да си изберете начин за доставка с различните куриери с които работим или получаване на място в магазина.

Ако поръчката е на стойност над 300лв. то тогава тя ще се транспортира с избран от ТЕД Керамика куриер.

СТЪПКА 5


Изберете начин на заплащане и попълнете данните ако сте избрали "Банков трансфер" или "Плащане с кредитна или дебитна карта".

Можете да добавите коментар към поръчката си в полето "Забележка към поръчката" и последно натиснете "ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА".

 

След като получим Вашата поръчка, нашият екип ще я обработи и ще се свърже с Вас по телефона който сте посочили за получател на поръчката, за да потвърдим наличността на поръчаните продукти, датата на изпращане и датата за получаване на самата поръчка. Моля да се има в предвид, че стоките които сте поръчали може да ги нямаме в наличност или да са продадени в шоурумът ни в същият ден на поръчката.


Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки