Меню

Методи на плащане

Плащане и Фактуриране

 

Поръчката в онлайн магазин tedceramica.bg e бърза, лесна и сигурна.

Всички цени са в български лева, с включен ДДС.

Цените на всички плочки са за квадратен метър, а за всички останали стоки са за брой.

Плащането на стоките може да бъде направено по следните начини:

 

Наложен платеж - 

(при доставка) - при доставка на стоката заплащате дължимата сума на доставчика. Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждение от клиента.

С банкова карта

при завършване на поръчката ще се появи прозорец, в който да въведете данните от своята банкова карта за да направите плащането. При доставката не дължите нищо на доставчика за стоката , с изключение на транспортните разходи ако не са начислни предварително към сметката Ви. Вашето плащане на нашият сайт е защитено чрез системата за сигурност на виртуален пост терминал от © Oбединена българска банка 

  • видовете приемани карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY
  • Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
  • Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.
  • При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

  • За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

  • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

  • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

  • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

  • ВАЖНО е да знаете, че по никакъв начин нямаме достъп и не записваме въвежданата от Вас картова информация при онлайн плащане - номер на карта, валидност, CVV2 или CVC2 код на кредитните карти, 3-D парола, секретен код за онлайн разплащане!

По банков път –

при избиране този начин на плащане на имейл адреса, с който сте се регистрирали ще получавате Проформа фактура с информация как да извършите плащането. Задължително е да посочите три имена и адрес за да Ви бъде издадена проформа фактурата. При доставката не дължите нищо на доставчика.

Взимане на стоката от нашият магазин - 

магазинът ни се намира в гр. Пловдив, Голямоконарско шосе 7. Стоката ще бъде готова, а плащането се извършва на каса, като то може да бъде, както в брой, така и с банкова карта.

Фактуриране –

ако желаете фактура е необходимо да напишете коректни данни за нея, в полето за фактура или  в коментар към поръчката.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки