Разгледайте нашите изгодни предложения в секцията ни за разпродажба ТУК !

+

Методи на плащане

Плащане и Фактуриране

 

Поръчката в онлайн магазин tedceramic.bg e бърза, лесна и сигурна.

Всички цени са в български лева, с включен ДДС.

Цените на всички плочки са за кв.м., а за всички останали стоки са за брой.

Плащането на стоките може да бъде направено по следните начини:

 

 Наложен платеж (при доставка) - при доставка на стоката заплащате дължимата сума на доставчика. Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждение от клиента.

 С банкова карта – при завършване на поръчката ще се появи прозорец, в който да въведете данните от своята банкова карта за да направите плащането. При доставката не дължите нищо на доставчика.  

 По банков път – при избиране този начин на плащане на имейл адреса, с който сте се регистрирали ще получавате Проформа фактура с информация как да извършите плащането. Задължително е да посочите три имена и адрес за да Ви бъде издадена проформа фактурата. При доставката не дължите нищо на доставчика.

 Взимане на стоката от нашият магазин -  магазинът ни се намира в гр. Пловдив, Голямоконарско шосе 7. Стоката ще бъде готова, а плащането се извършва на каса, като може да бъде, както в брой, така и с банкова карта.

 Фактуриране – ако желаете фактура е необходимо да напишете коректни данни за нея, в полето за коментари.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки