Меню

Начини на доставка

Срокове и информация за доставка

Доставки се извършват само в работни дни. Доставката се извършва спрямо графика на съответната куриерска фирма към населенето място за получаване заявено в поръчката Ви.

Цена за доставка

Всички доставки до населените места в България, които се обслужват от куриерските фирми са за сметка на ТЕД Керамика Еоод ако поръчката Ви е на обща стойност над 200 лева.

За ваше улеснение доставката обикновено пристига до точения адрес посочен от Вас, освен ако не сте заявили конкретен офис на куриерската фирма.

Когато поръчката е с транспорт за сметка на клиента, ние ще Ви уведомим предварително за точната сума за доставка, ако системата не е успяла да я изчисли.

 

За всички областни градове - до 2 работни дни, като обикновено пратките пристигат в рамките на 24 часа.


За малки населени места -  според графика на куриерска фирма, но не повече от 14 работни дни.

Поръчки получени и потвърдени в работен ден от 8:30 до 14:00 се стартират за изпълнение още същия ден.

Поръчки получени и потвърдени в работен ден от 14:00 до 17:30 се стартират за изпълнение на следващия ден.

Поръчки на обща стойност под 200 лева се изпращат с куриер за сметка на получателя.

Потвърждаваме поръчката , както и изпращаме нейното моментно състояние по e-mail оставен от Вас.

 

Проверка на пратка

Всички пратки, които изпращаме са ЗАСТРАХОВАНИ и трябва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя или упълномощено от него лице по време на доставката.

Ако установите щета или липса при получаване на стоката, задължително трябва попълните Констативен протокол в присъствие на куриера/доставчика,

в който да бъдат детайлно описани констатираните дефекти или липсите и незабавно да се свърже с tedceramica.bg на посочения телефон в сайта 0886/773-707 или 0889/999-409

Уточнения:

При желание от Ваша страна имате възможност да изберете определена куриерска фирма за доставка на поръчаната от Вас стока. Имате възможност и да изберете определен ден и/или час за доставката. В този случай обаче доставката ще бъде за Ваша сметка по определените от куриерската фирма тарифи. Работим със следните куриерски фирми:

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки