Меню

ТЕД КЕРАМИКА EООД

Компанията ни е създадена през вече далечната 1990 година.


Положените през годините усилия ни позволиха да създадем бизнес, с който да предлагаме на клиентите си все по-добра услуга, на все по-атрактивни условия. 

Ние сме дългогодишен официален дистрибутор на българските заводи произвеждащи плочки, санитарна керамика и смесители, които са:

КАИ ; КЕРОС ; ФАЯНС ; ВИДИМА.Можем да се похвалим с успешното си партньорство и със световно известни марки, като:

MARAZZI Italy ; ROCA Spаin ; GROHE Germany ; Hansgrohe Germany ; Vileroy & Box Germany и много други.
При нас ще откриете: над 3000 вида плочки и декорации ; приблизително 1400 вида смесители и арматура. ; около 700 вида изделия от санитарна керамика, като това се допълва с много мебели за баня, паравани, душ кабини , вани за баня и други.

Ще Ви посрещнем в две изложбени зали с обща площ от около 1000 м2.


Ще откриете около 110 бутафорни бани, с които сме се постарали да представим предлаганите от нас продукти в максимално естествената им среда.

Всичко това е разположено в складовата ни база, която е оборудвана със стелажни системи за над 5000 палета обслужвани от  различни видове подемна техника с марката Linde.

Ние работим с клиенти в цялата страна, като успешно си партнираме с много строителни компании,  инвеститори, търговци, включително и DIY вериги, като Praktiker и HomeMax.


Водещ принцип в нашата работа е коректността и създаването на дългосрочни търговски взаимоотношения!

Нашият девиз е „ТРАДИЦИИ, ИДЕИ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ“ !


Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки