Меню

HANSGROHE - Germany

HANSGROHE - Germany Изображение

HANSGROHE ви помага за красив дизайн на кухня и баня

Първокласно качество и дизайн

Намерете продукти: смесители за баня и кухня, душ системи с термостатен смесител от HANSGROHE

Бъдете вдъхновени от нашата страст към водата! HANSGROHE прави всичко възможно, за да добави красота и чувственост към вашите срещи с водата. В края на краищата ние знаем колко е хубаво да се къпеш и миеш, когато имаш визуално и физически ласкателен, емоционален дизайн, който е удобен за държане и гъделичка сетивата. HANSGROHE тества повече от 12 000 комбинации от смесител и мивка, за да гарантира, че всички елементи на мивката са съвместими.

Приятен душ: дъждовни душове, ръчни душове и съвременни системи за управление

Произведено от HANSGROHE“ е синоним на „Проектиран за цял живот“. Вече почти 120 години ние използваме изкуството на немското инженерство и нашето око за детайлите, за да разработваме иновативни продукти, технологии и функции с дълъг живот. Дори когато има голямо търсене към тях. Вижте разликата, която интелигентните идеи могат да направят, например с технологията HANSGROHE Select.

Добро планиране на баня и кухня: Получете подкрепа и вдъхновение от нас

На уебсайта на HANSGROHE ще намерите тенденции и креативни идеи за дизайна на вашата баня и кухня. С нашата онлайн информация, мобилни инструменти и каталози за изтегляне, ние се стремим да ви предоставим вдъхновение и подкрепа по време на фазата на планиране. Всичко което харесате от каталозите на HANSGROHE, можете да поръчате при вносителят на марката за България – ТЕД Керамика.

Добре е да знаете: Ние ще продължим да бъдем ваш надежден партньор, дори и след вашата покупка, особено когато става въпрос за помощ, сервиз, гаранция или резервни части.

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

HANSGROHE - Germany

HANSGROHE ви помага за красив дизайн на кухня и баня Първокласно качество и дизайн Намерете продукти: смесители за баня и кухня, душ системи с термостатен смесител от HANSGROHE Бъдете вдъхновени от нашата страст към водата! HANSGROHE прави всичко възможно, за да добави красота и чувственост към вашите срещи с водата. В края на краищата ние знаем колко е хубаво да се къпеш и миеш, когато имаш визуално и физически ласкателен, емоционален дизайн, който е удобен за държане и гъделичка сетивата. HANSGROHE тества повече от 12 000 комбинации от смесител и мивка, за да гарантира, че всички елементи на мивката са съвместими. Приятен душ: дъждовни душове, ръчни душове и съвременни системи за управление „ Произведено от HANSGROHE “ е синоним на „ Проектиран за цял живот “. Вече почти 120 години ние използваме изкуството на немското инженерство и нашето око за детайлите, за да разработваме иновативни продукти, технологии и функции с дълъг живот. Дори когато има голямо търсене към тях. Вижте разликата, която интелигентните идеи могат да направят, например с технологията HANSGROHE Select . Добро планиране на баня и кухня: Получете подкрепа и вдъхновение от нас На уебсайта на HANSGROHE ще намерите тенденции и креативни идеи за дизайна на вашата баня и кухня. С нашата онлайн информация, мобилни инструменти и каталози за изтегляне, ние се стремим да ви предоставим вдъхновение и подкрепа по време на фазата на планиране. Всичко което харесате от каталозите на HANSGROHE , можете да поръчате при вносителят на марката за България – ТЕД Керамика . Добре е да знаете: Ние ще продължим да бъдем ваш надежден партньор, дори и след вашата покупка, особено когато става въпрос за помощ, сервиз, гаранция или резервни части.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки