Меню

ROTTO TILES - India

ROTTO TILES - India Изображение

Rotto Tiles е водещ производител на керамични плочки в Индия

 

Ние от Rotto Tiles сме си поставили предизвикателната мисия да популяризираме индийската керамична по света. Rotto Tiles има за цел да придаде уникален стил, живот и външен вид на вашият дом или бизнес с широката си гама от керамични плочки.

Плочките Rotto се предлагат в голямо разнообразие от цветове и текстури, за да бъдат подходящи, както в дома, така и в индустрията. Родени от вдъхновената креативност на онези, които смятат, че помещенията трябва да бъдат продължение на отразената душевна красота. С постоянен ангажимент към качеството ние се стремим да прилагаме всички иновативни технологии и стандарти в динамичната съвременна среда.

Ние извършваме задълбочени проучвания и полагаме постоянни усилия за разработване на иновативни и висококачествени керамични плочки тип гранитогрес. Rotto Tiles е изградил дългосрочни отношения с над 700 дилъра.

Стремеж


Ние се стремим да направим нашата марка първокласна, като прилагаме постоянната динамика в дизайна на плочките. Непрестанно инвестираме в най-новите технологии и оборудване за производство на керамични плочки. Целта ни е да растем хоризонтално и вертикално. Приоритет за нас са запазването и развитието на добрите бизнес практики пред печалбите.  

Мисия


Нашата мисия е да бъдем първият избор на развиващите се пазари, като задоволяваме техните нужди от керамични плочки. Вярваме в установяването на дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, като се стараем да предоставяме най-доброто за тях.

Цели


Нашите основни цели са отлично обслужване на клиентите ни, инвестицията в по-продуктивен екип от служители, иновативните предложения, високото качество и финансова стабилност. Вярваме, че всичко това ще ни помогне да придобием водеща позиция на пазара сред индийските производители на керамични плочки.

Гарантиране на качеството


За да осигурим очакваното от нас качество, всяка керамична плочка се подлага на тестове. Така предотвратяваме евентуалните дефекти по време на производството и предоставяме на клиентите си само качествени продукти. Продуктите ни разполагат с всички необходими документи доказващи съответствието им на високите европейски стандарти.

Наши партньори

Наш партньор и ексклузивен представител за територията на България е ТЕД КЕРАМИКА ЕООД. Ние вярваме, че най-добрите работят с най-добрите за да може продукта, в който ние влагаме изключително много да стигне до потребителя по възможно най-добрия начин.

Категории

Производители

Размер в см.
Повърхност
Десен

Вид

Ценови диапазон

ROTTO TILES - India

Rotto Tiles е водещ производител на керамични плочки в Индия   Ние от Rotto Tiles  сме си поставили предизвикателната мисия да популяризираме индийската керамична по света.  Rotto Tiles  има за цел да придаде уникален стил, живот и външен вид на вашият дом или бизнес с широката си гама от керамични плочки. Плочките  Rotto  се предлагат в голямо разнообразие от цветове и текстури, за да бъдат подходящи, както в дома, така и в индустрията. Родени от вдъхновената креативност на онези, които смятат, че помещенията трябва да бъдат продължение на отразената душевна красота. С постоянен ангажимент към качеството ние се стремим да прилагаме всички иновативни технологии и стандарти в динамичната съвременна среда. Ние извършваме задълбочени проучвания и полагаме постоянни усилия за разработване на иновативни и висококачествени керамични плочки тип гранитогрес.  Rotto Tiles  е изградил дългосрочни отношения с над 700 дилъра. Стремеж Ние се стремим да направим нашата марка   първокласна, като прилагаме постоянната динамика в дизайна на плочките. Непрестанно инвестираме в най-новите технологии и оборудване за производство на керамични плочки. Целта ни е да растем хоризонтално и вертикално. Приоритет за нас са запазването и развитието на добрите бизнес практики пред печалбите.   Мисия Нашата мисия е да бъдем първият избор на развиващите се пазари, като задоволяваме техните нужди от керамични плочки. Вярваме в установяването на дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, като се стараем да предоставяме най-доброто за тях. Цели Нашите основни цели са отлично обслужване на клиентите ни, инвестицията в по-продуктивен екип от служители, иновативните предложения, високото качество и финансова стабилност. Вярваме, че всичко това ще ни помогне да придобием водеща позиция на пазара сред индийските производители на керамични плочки. Гарантиране на качеството За да осигурим очакваното от нас качество, всяка керамична плочка се подлага на тестове. Така предотвратяваме евентуалните дефекти по време на производството и предоставяме на клиентите си само качествени продукти. Продуктите ни разполагат с всички необходими документи доказващи съответствието им на високите европейски стандарти. Наши партньори Наш партньор и ексклузивен представител за територията на България е ТЕД КЕРАМИКА ЕООД . Ние вярваме, че най-добрите работят с най-добрите за да може продукта, в който ние влагаме изключително много да стигне до потребителя по възможно най-добрия начин.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки